Mariell Ehlin
Yoga World
Okategoriserade

Eftereffekten

För precis en vecka sedan så här dags höll vi på att avrunda en yogahelg i Bohuslän. Ett event som Yogayama, Göteborg och Ulrica Kollberg arrangerat i samarbete med Tanumstrands havshotell.

Det blir så tydligt att man fått vara med om något unik när en lång rad substantiv behövs för att summera upplevelsen. Påfylld, upprymd, lycklig, nöjd och sentimental på en och samma gång.

Under några dagar har vi varit omgivna av människor från hela Sverige som medvetet valt att investera tid och resurser i att utforska och uppleva ämnet hälsa och välmående. Och som under en helg bjudit in de positiva effekterna av bl a yoga, mindfulness, meditation, dans, och workshops.

Att få umgås med människor i detta positiva och kravlösa sammanhang är en ynnest. Så när vi säger hejdå och bilen rullar ut från parkeringen är det med blandande känslor jag styr kosan tillbaka till Göteborg. Jag känner mig påfylld, lycklig och så tacksam över att få vara en del av ett så fint event, men på samma gång nöjd och med en längtan att landa hemma för att i lugn och ro kunna smälta alla möten och upplevelser.

Och så här en vecka senare kan jag bara ytterligare konstatera, och jag är säker på att jag inte är ensam, att jag fortfarande känner eftereffekten av förra helgens injektionskick.

TACK för ett fint arrangerat event Catarina och Ulrica. Och tack till ALLA andra lärare och deltagare som gjorde detta möjligt. Tills nästa gång!

Är du intresserad att resa med oss nästa gång ett liknande event arrangeras, hör gärna av dig !

Mariell

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.