Mariell Ehlin
Yoga World
Livsstil

Illusionen av kontroll.

En av de saker som ger oss känslan av att förlorat kontrollen över vårt liv är när saker händer som vi inte vill skall hända, eller när det vi vill skall ske inte gör det. Varje gång något annat sker än det som ingår i vår idé om hur livet skall vara och se ut, raseras vår känsla av kontroll över vårt liv. Vi kan inte kontrollera morgondagen – men, vi kan ta nödvändiga steg idag för att lära oss möta motgångar bättre, öka vårt välmående och vår inre kraft som gör morgondagen lättare att hantera.

Längtar du efter känslan av att ha större kontroll över det som sker i ditt liv? Men vet inte riktigt vart du skall börja? Ett tips är att fokusera på att etablera en hälsosam morgonrutin.

Prova starta dagen lite tidigare än vanligt. Ställ väckarklockan en kvart innan du normalt skulle gå upp eller innan resten av familjen vaknar. Och istället för att direkt sträcka dig efter mobilen för att läsa nyheter, kolla Instagram, jobb mail etc. sök upp en plats i ditt hem där du kan sitta en liten stund för dig själv. Alldeles tyst. Det låter kanske enkelt, men det krävs disciplin för att motstå frestelsen att ligga kvar i sängen och snooza och för att trotsa vanan att läsa senaste inläggen på Instagram! Så redan här har du börjat stärka din inre kraft som skapar självförtroende och bygger karaktär.

Du har just nu gett dig själv ett litet fönster in i resten av din dag och ditt liv. Här finns möjlighet att i stillhet reflektera lite över vad som är viktigt för dig i ditt liv. Sätta en intention för din dag och föreställa dig dagen i positiv anda. Genom att i lugn och ro får chans att reflektera och sätta tonen för dagen och hur du vill den skall bli kan du gå din dag till mötes med större kraft, energi, kreativitet och produktivitet.

Morgonen påverkar hur hela resten av dagen kommer bli. Så om du vill förbättra ditt humör, din hälsa, morgondag och påverka ditt liv i en positiv riktning, bestäm dig för att göra morgonen till en ritual som sätter nivån för hur du vill dagens skall vara. Det kan förändra ditt liv!

Nästa vecka fortsätter jag erbjuda morgonyoga livesänt via Zoom. Ett sätt att sätta tonen för dagen och vara med och skapa det liv du vill leva.

Vill du vara med? Inga förkunskaper krävs, bara ditt deltagande, ett öppen sinne och viljan att göra ditt bästa. Din telefon/padda eller dator, samt programmet Zoom.

Kl. 6:30-7:00 varje morgon. Investering 108 kr/för all 5 tillfällen. Välkommen!

Boka din plats direkt här >>.

Ha en underbar vecka!
Mariell

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.