Mariell Ehlin
Yoga World

Om mig

Hej och välkommen till min sida. Jag heter Mariell och bor i Göteborg där jag arbetar som yogalärare och grafisk formgivare. Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik, en stad som framför allt är känd för att ha fostrat ett antal världskända hockeyspelare, som tex Peter Forsberg. Att bli  hockeyspelare låg dock inte i min framtid, så efter gymnasiet flyttade jag istället till Göteborg och vidare för universitetsutbildning och arbete i Kalifornien.

Sedan 2006 undervisar jag klasser i Göteborg, på Yogayama och Hiyoga Göteborg. Jag håller regelbundet utbildningar och retreats, både i Sverige och utomlands. Hösten 2015 och 2106 ingick jag i lärareteamet på Yogayama Teacher Training, Stockholm.

Under åren har jag hunnit studerat med flera av världens främsta yogalärare. Jag är internationellt diplomerad, utbildad i USA (godkänd av Yoga Alliance) och reser utomlands så ofta jag har möjlighet för vidareutbildning och inspiration.

Och efter många år som anställd inom reklambranschen, kombinerar jag numera yogaläraryrket som frilansande formgivare.

Jag ser detta forum som en möjlighet att kunna nå ut till hela Sveriges yoga community. Jag är intresserad av vad du som läsare funderar på och önskar lära dig mer om när det gäller yoga, och ha en dialog kring alla de olika sätt som yogan vill hjälpa oss bli den bästa versionen av den vi är. I denna blogg kommer jag dela med mig av arbetet som yogalärare, funderingar om livet generellt, och mer av de tankar och samtalsämnen som väckts under mina klasser. Och även hur det är att bryta ekorrhjulet och leva utanför vad som anses den svenska normen.

Ser fram emot att höra ifrån dig.
Mariell

Jag finns här:
Min hemsida: www.yogiflow.se
Facebook och Instagram
Yoga med mig online på Youtube
eller i Göteborg på Yogayama och HiYoga Masthugget

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.