Mariell Ehlin
Yoga World
Okategoriserade

Ett tidigt påskägg …

I dag är det ju vårdagjämning, den tidpunkt då dagen är ungefär lika lång över hela jordklotet. Efter det, blir det äntligen successivt allt längre dagar här på norra delen av jorden. Oavsett vart du befinner dig just nu, är detta en fin tid att se om sina vanor, sin hälsa och sitt liv och frodas i nya riktningar. Precis som frön som tidigare planterats börjar skjuta skott och växa. Det finns en naturlig kraft från jordens rörelse ju nu som gynnar personlig utveckling.

Så, kanske utnyttja den här tiden vi befinner oss i nu, särskilt för att uppmuntra djupare kontakt med ditt inre landskapet, för att möta din yoga praktik på ett djupt läkande och stärkande sätt. Ett fint komplement till gruppträning på studio/gym är den du kan göra hemma, enbart genom att rulla ut mattan hemma och knäppa på datorn.

Det går självklart inte att ersätta den upplevelse vi får när vi möts och andas tillsammans i grupp, men för dig som upplevt det positiva i live-sända yogaklasser håller säkert med mig i att det blir så nära man kan komma en gemensam upplevelse i yogasal. Det är rätt fantastiskt faktiskt, och om du blir inspirerad att delta kommer jag fr o m. nästa vecka, tisdag den 23 mars, erbjuda schemalagda onlineklasser direkt här från Tromsø

Så varje tisdag alltså, mellan 11:30-12:30 erbjuder jag en 60 min Vinyasa soft via Zoom. En klass som passar både nybörjare som mer vana yogautövare. En energigivande lunchtimma under den tid på dagen när det är som ljusast. Välkommen att boka din plats här. För dig som aldrig tidigare provat, häng med på tisdag! Känn dig så välkommen.

Klassen finns även tillgänglig för dig som är Bruce App medlem. 

Slutligen, ibland kan inspiration komma från något du tycker särskilt mycket om från garderoben, mina favoritplagg är designade och producerade av Wearmyyoga.se. Ett Göteborgsföretag som levererar över hela världen. Du får du 10% rabatt på kläder med koden “Mariell”. Kolla in dem!

Letar du efter ett yoga armband, mala eller något annat inspirerande smycke kika in på Amandasmalas som säljer de absolut vackraste smyckena jag vet och som dessutom är ett par goda vänner till mig. Även de är ett litet lokalt företag från Göteborgsområdet. Och där en del av försäljningen går till till dövblinda barn i Indien. Med koden “Mariell” får du 100kr i rabatt när du handlar.

Så med ett par tidiga påskägg levererat digitalt via datorn, vill jag önskar jag dig en fin fortsättning på helgen och vårljuset som kommer. Vi ses på mattan!

Mariell

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.