Mariell Ehlin
Yoga World
LivsstilYoga

Om förändringar & övergångar…

Övergången från sommar har känts tydligt här i Göteborg de senaste dagarna. Det är lite krispigare och lite svalare i luften. Semestern är över, skolor är igång, kursstarter och höstscheman startar upp. Vi är mitt i det naturliga flödet av livet.

Jag har varit i Göteborg med omnejd hela sommaren. Undervisat klasser, men också fått vara ledig en hel del. Och nu kickar höstschemat igång på riktigt med fler klasser på schemat och redan långa väntelistor! Det känns inspirerande att så många vill yoga och väljer att återvända till studios och gym. Att vi börjar känna oss lite mer trygga i den märklig och osäkra situation vi alla tvingats anpassa oss till.

Change is an event. But a transition is the process that you go through in response to the change.”
— William Bridges

Fr. o. m. 8:e september undervisa jag klasser i Yogayamas lokaler i egen regi på tisdagar och torsdagar. Så om du bor du i Göteborg och vill delta på klass är du välkommen att boka din plats på Yogiflow Time Center. Om du är intresserad av att delta på distans, Live via Zoom, meddela mig gärna. Blir intresset stort, kommer jag lägga till den möjligheten på schemat. Jag erbjuder både drop-in biljetter, samt 10-klippkort. Se mer information om hur jag undervisar i höst på yogiflow.se

Utsikt från Götaälv bron.

Hur vi möter förändring, vår förmåga att anpassa oss till nya omständingheter – till saker vi inte vill skall ske eller det vi lika mycket vill skall hända men som inte händer är intressant och värt att utforska för att kunna njuta av optimal hälsa. Och allt detta kan vi öva på när vi yogar, och är lika viktigt som att stretcha våra muskler och bibehåller vår fysiska rörlighet.

Detta har också varit temat de senaste två veckorna på mina klasser. Vi har utnyttjat vattnet som element. En kvalité som representerar flöde, rörelse, förändring. Och som erbjuder en möjlighet att släppa taget, kontrollen och följa med livets naturliga flöde. Och lita på att allt kommer bli bra.

Nästa vecka åker jag till Stockholm på Pranayama utbildning. Ser fram emot att kunna fördjupa kunskaperna i breath-control som utgör självaste grundstenen i yoga praktiken. Och på schemat i höst kommer jag fortsätta erbjuda Pranayama enligt Hathayogans tradition.

Tack för du läser och tar del av min blogg. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderar över något!

Önskar dig en trevlig fortsättning på helgen, fin start på september och en riktigt inspirerande yogahöst!

Varmaste,
Mariell

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.